11.01.2019 | Recepty

Výnimočne slovenské – Putňový oštiepok

Výnimočne slovenské – Putňový oštiepok

O tom, že exkluzívne džemy a omáčky GentleJam sú vyrobené na Slovensku určite viete. To, že úžasný oštiepok je vyrábaný na Slovensku určite viete tiež. Ale o tom, že sme pre Vás pripravili vynikajúci recept spojením týchto dvoch chutí, určite neviete a preto ho musíte vyskúšať. Počas týchto studených, zimných dní si určite výborne pochutíte na horúcom, dozlatista ugrilovanom oštiepku, ktorého výnimočnú chuť sme doplnili jemnou Brusnicovou omáčkou s gaštanmi a šesťputňovým vínkom.

Použité suroviny Co potřebujeme
oštiepokolivový olejcesnakštipka soli a čierneho koreniaPUTŇOVA BRUSNICA - brusnicová omáčka s gaštanmi a šesťputňovým vínom
Pojďme na to ZDE JE POSTUP
  1. V miske si zmiešame cesnak, ktorý popučíme, olivový olej, soľ a korenie.

  2. Do tejto zmesi vložíme oštiepok, buď nakrájaný alebo v celku.

  3. Jemne ho namočíme do zmesi z každej strany.

  4. Vložíme na gril alebo panvicu a restujeme.

     

     

  5. TIP:

    Ako prílohu môžeme zvoliť pečené zemiaky s červenou cibuľou alebo orestovaný chlebík na masle.

GentleJam

DÁRKOVÉ BALENÍ

Gentle Jam je skvělým dárkem pro gurmány. Proto jsme se rozhodli vytvořit několik typů balení, aby byl zážitek z obdarování dokonalý.

GentleJam

DÁRKOVÉ BALENÍ

Gentle Jam je skvělým dárkem pro gurmány. Proto jsme se rozhodli vytvořit několik typů balení, aby byl zážitek z obdarování dokonalý.