15.03.2019 | Recepty

Tropická Čokopena

Tropická Čokopena

PIATOK večer a vy čakáte návštevu a vôbec nemáte potuchy, čo by ste hosťom pripravili. Chceli by ste niečo sladké, ale pritom ľahké a netradičné. My máme pre Vás, samozrejme, výborný typ. Je ním vynikajúca, lahodná a našľahaná čokopena zvýraznená exkluzívnym tropickým ananásovo-mangovým džemom s vodkou TROPICKÁ KRÁSKA. Jednoducho nič nie je lepšie ako kombinácia nezameniteľnej chuti čokolády a naším GentleJam : ).

Použité suroviny Co potřebujeme
200 g horkej čokolády100 ml smotany na šľahanieštipka soliOZDOBA:GentleJam - naše odporúčanie TROPICKÁ KRÁSKA - ananásovo-mangový džem s kardamónom a vodkouľubovoľné čerstvé ovocie
Pojďme na to ZDE JE POSTUP
  1. Čokoládu roztopíme, ideálne vo vodnom kúpeli.

  2. Čokoládu necháme trocha vychladnúť, avšak nie stuhnúť. Medzi tým si vyšľaháme šľahačku.

  3. Do šľahačky postupne primiešame čokoládu.

  4. Vzniknutou čokopenou naplníme pripravené poháre, ktoré dáme na pár hodín do chladničky.

  5. Pred podávaním ozdobíme TROPICKOU KRÁSKOU a pripravením ovocím.

GentleJam

DÁRKOVÉ BALENÍ

Gentle Jam je skvělým dárkem pro gurmány. Proto jsme se rozhodli vytvořit několik typů balení, aby byl zážitek z obdarování dokonalý.

GentleJam

DÁRKOVÉ BALENÍ

Gentle Jam je skvělým dárkem pro gurmány. Proto jsme se rozhodli vytvořit několik typů balení, aby byl zážitek z obdarování dokonalý.